Krevetový cocktail

Toto jedlo som pripravila na vlastnú svadbu a malo veľký úspech. Verím, že si ho aj vy obľúbite.

 

SUROVINY :

500 g varených čo najväčších kreviet ( v rámci finančných možností )

400 ml créme fraiche  ( ak nemáte, tak kyslá smotana + majonéza 60/40 )

5 x šalotka 

3 x PL dijonská horčica

soľ, biele korenie

čerstvá chilli na jemnúčko nasekaná

1 pohár kapary nasekaných na drobno

1 malá miska nasekaných kyslých uhoriek CORNICHON ( ak nemáme, tak vyberieme zo svojich uhoriek tie najmenšie )

ozdoba : petržlenová vňať, pažítka, čokoľvek zelené na ozdobu

 

Postup : Všetko okrem kreviet spolu dôkladne premiešať. Nakoniec pridať krevety. 3 hodiny vychladiť. A je to (-: