Domáca PIZZA

Jenoducho si choďte kúpiť cesto do pizzérie. Naozaj sa ho doma nepokúšajte vyrobiť. Ja mám doma v mraze vždy aspoň 10 porcií.
SUROVINY
spomínané cesto
paradajkový základ - drtené paradajky, oregáno, soľ - poriadne ochuť
mozzarela na varenie - alebo alternatíva neúdená parenica
kvalitná šunka
cherry paradajky
a čokoľvek máte radi
nakoniec všetko jemne osolím, pridám sušené chilli a oregáno
Rúru rozpálim na čo najviac je to možné. Ja mám doma na 250 C . Vložím plech, aby bol veľmi veľmi rozpálený. Pizzu si pripravujem na papieri na pečenie.
Keď má rúra 250 C, rýchlo položím na plech pizzu s papierom na pečenie a pečiem cca 7-10 MIN.
Pokiaľ nie sú okraje chrumkavé.
Vytiahnem pizzu z rúry, okraje polejem olivovým olejom a "papám". Teda nie, ja pokračujem v pečení a moja rodinka "papá" a ja pečiem a pečiem......